Mulleman Meubelen | Banken
20509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20509,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,mulleman-child-child-ver-1.0.1,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Al onze producten worden met de hand speciaal voor u gemaakt. Hierdoor krijgt u een opmaat gemaakte bank. We kijken hier naar de zithoogte, zitdiepte en het type kussen. Zo weten wij zeker als het bankstel in de woonkamer staat iedereen van het gezin lekker kunt genieten van het zitgenot.

Naast alle standaard afmetingen die wij ingevuld hebben is het uiteraard mogelijk om het bankstel op uw wensen af te stemmen. Zo bieden wij u de kans om het perfecte bank te kopen wat echt bij de ruimte van uw huis past.

Naast de afmetingen bieden wij u ook de keuze om uit alle mogelijke stofferingen te kiezen. Wij stofferen standaard in ons eigen kwaliteitsleder of stof. Maar we beschikken ook over een groot assortiment stoffen. Zit een stof toch niet in onze collectie? Dan bestellen we deze voor u zodat u 100% tevreden bent met uw product.